Tele2 introduceert Wi-Fi bellen voor betere mobiele indoordekking

In navolging van Vodafone en KPN is het nu ook voor klanten van Tele2 mogelijk om te bellen via Wi-Fi netwerken. Dit om de indoordekking te verbeteren.

Onafhankelijk onderzoek bevestigt keer op keer dat Nederland beschikt over de beste mobiele 4G-netwerken ter wereld. Alle Nederlandse netwerk operators scoren bijna maximaal als het om de dekking gaat.

Toch kan soms het mobiele bereik wegvallen door bijvoorbeeld dikke betonnen muren op kantoor of thuis. Zulke muren blokkeren het signaal. Ook zorgt de steeds betere isolatie in huis en op kantoor dat het mobiele bereik binnen wordt beperkt.

Om ervoor te zorgen dat je zowel onderweg als binnen goed bereikbaar bent, introduceert Tele2 daarom in Nederland Voice over Wifi: bellen via wifi. Hierbij gebruikt je telefoon het wifi-netwerk dat binnen beschikbaar is als versterker om verbinding met het Tele2-netwerk te maken, zodat je goed bereikbaar blijft.

Wifi bellen is een goede oplossing als je binnen een slechte dekking hebt. Je belt gewoon uit je bundel en betaalt dus niets extra (er wordt ook geen datagebruik in rekening gebracht). Je moet alleen een voor wifi bellen geschikt toestel hebben met de laatste software, en je moet wifi bellen inschakelen. Tele2 wifi bellen is er voor zowel consumenten als zakelijke klanten.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.