Enquête TGG over einde ISDN

Telegrootgebruik (TGG) bereidt zich samen met haar klanten voor op de uitfasering van ISDN. Om de dienstverlening van TGG te verbeteren, is rond dit thema een enquête opgezet.

Op woensdag 30 mei heeft Jos Rijpers, ISDN projectleider KPN, op het klant event van TGG een uiteenzetting gegeven over het traject dat KPN heeft neergezet om ISDN te beëindigen en welke uitdagingen hierbij komen kijken. TGG werkt aan een passende oplossing voor al haar klanten. Wilt u ook weten waar u aan toe bent, vul dan hier de enquête in. De resultaten zullen in een volgende nieuwsbrief worden gepubliceerd.

 

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.