BTG wenst u prettige vakantie

We hebben met onze vereniging een prachtig eerste half jaar achter de rug; het BTG-Kennisinstituut is gelanceerd, we hebben op 13 juni drie steengoede winnaars van de BTG Awards 2018 op het podium mogen zetten en met de verschillende BTG-expertgroepen zetten we grote stappen op het vlak van het verbinden van professionals en delen van relevante kennis.

Nu is het tijd om te genieten van de zomer zodat we dit najaar er vol tegenaan kunnen. Ook de BTG News Break gaat met vakantie; vanaf half augustus heeft u de vertrouwde BTG-nieuwsbrief weer in uw inbox.

Ik wens u een goede zomer.

Namens bestuur, directie en het team van BTG

Eric Reij, voorzitter BTG

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.