TGG en Tele2 gaan samen voor meer keuzevrijheid

TGG (Telegrootgebruik B.V.) en Tele2 sluiten een samenwerkingsovereenkomst voor het leveren van vaste en mobiele communicatiediensten aan de klanten van TGG.  Met het sluiten van deze overeenkomst biedt TGG haar klanten de keuze uit een breed portfolio aan Vast, Mobiel en geïntegreerde communicatieoplossingen.

Barry Wissink, managing director Zakelijke markt: “We zijn trots dat we met dit contract ook de klanten van TGG kunnen gaan helpen met het oplossen van bereikbaarheidsvraagstukken op vast en mobiel.”

Henny van Hamersveld Directeur TGG: “Wij zijn blij met het sluiten van dit contract omdat wij hiermee onze klanten meer keuzevrijheid kunnen geven en onze klanten blijvend toegevoegde waarde kunnen bieden.”

Tele2 Nederland B.V. is één van de grootste communicatiebedrijven in Nederland. Het bedrijf biedt zowel de consumenten-, de zakelijke als de Wholesale markt een compleet pakket van communicatiediensten. Tele2 biedt vaste en mobiele spraak-, data-, internet- en Clouddiensten aan via een eigen infrastructuur, voorzien van de modernste netwerktechnologieën. Tele2-klanten profiteren van gebruiksvriendelijke en betaalbare diensten van topkwaliteit. Meer nieuws en informatie zijn verkrijgbaar via newsroom.tele2.nl.

TGG is de serviceorganisatie van de Nederlandse Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG). Exclusief voor leden van BTG levert TGG factuurmanagement- en rapportagediensten rondom telecommunicatieproducten en -diensten.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.