Familiehuis Daniel den Hoed: warme plek van verbinding

Elk jaar kiest BTG vanuit haar corporate responsibility een goed doel uit om te ondersteunen. Dit jaar is dat Familiehuis Daniel den Hoed, dat deze week een crowdfundingactie is gestart.

Dankzij Familiehuis Daniel den Hoed kunnen kankerpatiënten en hun familie dichtbij elkaar zijn in de zware tijd van ziekte en behandeling. Momenteel wordt een nieuw en groter Familiehuis gebouwd waarvoor deze week een crowdfundingactie is gestart. Iedereen die kankerpatiënten een warm hart toedraagt kan een “vierkantje” warmte en nabijheid doneren. Burgemeester Aboutaleb staat vierkant achter het Familiehuis. U toch ook? U helpt het Familiehuis door dit te delen met uw medewerkers en relaties. www.vierkantachter.nl 

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.