Analyse: 400 business cases van digitalisering met 5G en IoT

De totale omzetgroei van mobiele diensten neemt naar verwachting jaarlijks met slechts 1,5 procent toe van 2016 tot 2026 wereldwijd. Hoewel dit een gestage inkomstenstroom biedt, is de groei van de traditionele inkomsten gering in vergelijking met de mogelijkheden voor omzetgroei in 5G-gebaseerde industriële digitalisering en IoT. Ericsson geeft een analyse van 400 business cases in 5G en IoT.

Ericsson heeft meer dan 400 business cases van gebruik van digitalisering in 10 industriële branches geanalyseerd. Het gebruik van 5G-IoT-technologieën helpt veel van de belangrijkste uitdagingen in de digitalisering voor industrieën op te lossen. Door gebruikssituaties voor gebruik in de digitalisering van de industrie te creëren en te verbeteren, kunnen operators extra inkomstenstromen aanpakken.

Download hier de analyse van Ericsson

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.