Gast Familiehuis als VIP bij opening Erasmus MC

Bij de officiële opening van het nieuwe Erasmus MC op 6 september jongstleden was Ronald Turenhout een van de VIP-gasten. Hij was gast van Familiehuis Daniël den Hoed vanwege zijn behandeling in het Erasmus MC. Elk jaar kiest BTG een goed doel om te ondersteunen. Dit jaar is dat het Familiehuis.

Ronald (44) uit Eindhoven heeft een hersentumor en werd tien jaar lang behandeld in het Erasmus MC. In deze periode logeerde hij samen met zijn vrouw Kim (40) en dochtertje Lot (7) regelmatig in het Familiehuis. Voor Ronald en zijn familie is het Familiehuis ontzettend belangrijk. “Daardoor kon ik specialistische behandeling in het Erasmus MC ondergaan, wat mijn leven absoluut verlengd heeft. Ik hoefde dankzij het Familiehuis niet dagelijks heen en weer te rijden wat veel te belastend zou zijn in mijn toestand.” Ronald noemt het Familiehuis dan ook liefkozend “mijn tweede thuis”. Onlangs werd door vrijwilligers speciaal voor hem een sponsorloop van het huidige naar het nieuwe Familiehuis georganiseerd. Ronald kon in verband met zijn verslechterde fysieke toestand niet meer de gehele afstand afleggen maar liep, hand in hand met vrijwilliger Jannie Kavelaar, de eerste en laatste meters. Bij de plek waar inmiddels druk gebouwd wordt aan het nieuwe Familiehuis bevestigde hij symbolisch ballonnen aan het hek. Tijdens deze emotionele RoFa-loop werd 1.500 euro opgehaald voor het Familiehuis Daniel den Hoed en daarmee ging een hartenwens van Ronald in vervulling.

Meer lezen: https://familiehuis.nl/home/nieuws/beladen-rofa-loop

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.