Peter Anker wint Best Paper Award 2018 met essay over 5G

Peter Anker, beleidsadviseur bij Economische Zaken en verbonden aan de TU Delft, heeft met zijn essay ‘The vision of 5G and the need for change in mobile spectrum access’ de Best Paper Award 2018 gewonnen tijdens de EAI Conference.

Peter Anker is senior beleidsadviseur in frequency management bij het Ministerie van Economische Zaken en senior onderzoeker aan de TU Delft. Hij doet onder meer onderzoek naar Spectrum Management. Met zijn paper ‘The vision of 5G and the need for change in mobile spectrum access’ heeft hij de Best Paper Award 2018 gewonnen tijdens de dertiende ‘EAI International Conference on Cognitive Radio Oriented Wireless Networks’.

Het congres werd van 18 tot 20 september gehouden in het Belgische Gent. Lees hier de winnende paper ‘The vision of 5G and the need for change in mobile spectrum access’

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.