Tele2: Het Nieuwe Bellen gaat ISDN vervangen

Tele2 zakelijk introduceert ‘Het Nieuwe Bellen’ als alternatief voor de uitfasering van ISDN in september 2019. Het Nieuwe Bellen garandeert bereikbaarheid en biedt ondernemers uit het MKB, naast gewoon bellen, veel meer extra mogelijkheden.

“Telefonische bereikbaarheid is van cruciaal belang voor elke onderneming. Medewerkers moeten overal en altijd kunnen werken, of dat nu gebeurt via een vaste of mobiele telefoon maakt daarbij niet meer uit. Vast-mobiel integratie is echt niet alleen voorbehouden aan grote bedrijven”, aldus Barry Wissink, directeur zakelijke markt van Tele2. “Dag ISDN, het is tijd voor het Nieuwe Bellen! Omdat het kan.”

Een oplossing voor elke onderneming

Als invulling van ‘Het Nieuwe Bellen’ introduceert Tele2 de propositie Hosted Voice Light voor kleinzakelijke ondernemingen. Hiermee complementeert Tele2 haar vast-mobiel (FMC) portfolio, welke al bestond uit de proposities Vast op Mobiel voor ZZP-ers, Hosted Voice voor MKB en Mobile Connect voor grote organisaties die hun eigen telefooncentrale willen integreren met mobiele telefonie.

Het Nieuwe Bellen

Tele2 biedt bereikbaarheid voor één vast bedrag van €13,95 per medewerker per maand. Een vaste telefoon, onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in de EU & naar USA doorverbinden, verkort kiezen, wisselgesprek en voicemail. Voorspelbare kosten en in de meeste gevallen veel voordeliger dan de huidige kosten voor ISDN.

Integratie met mobiel

Voor bewegelijke medewerkers die vanaf verschillende locaties werken of veel onderweg zijn, is het ook mogelijk om mobiel te integreren in. Dan is de medewerker met zijn mobiele telefoon bereikbaar op zijn vaste nummer, mobiele nummer of beide.

Maximale bereikbaarheid, ook buiten kantoor

Tele2 biedt elke medewerker een vast en/of mobiel telefoonnummer en de medewerker kan zelf bepalen op welk nummer hij bereikbaar is. Beschikbaarheid is voor iedereen eenvoudig in te stellen via een smartphone app.

Inclusief monteur

Bij een contract van 36 maanden voor het Nieuwe Bellen hoort ook een monteur die helpt bij het overstappen. Hij configureert en installeert de toestellen op locatie en checkt dat ondernemingen daarna gewoon weer bereikbaar zijn.

Tele2 biedt het Nieuwe Bellen ook aan via haar business partners. Op nieuwebellen.nl vindt u alle informatie. Het officiële persbericht over Het Nieuwe Bellen is hier te lezen.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.