Help net als BTG het Familiehuis over de brug!

Het Familiehuis Daniel den Hoed biedt een gastvrij “bed dichtbij het ziekenhuis” en een “warm bad” aan familie van kankerpatiënten en wordt dit jaar door BTG als goed doel ondersteund. Sportievelingen die deelnemen aan de DSW Bruggenloop Rotterdam kunnen het Familiehuis dit jaar ook ondersteunen met een donatie waarmee ze het Familiehuis in 2020 letterlijk de brug over helpen naar de nieuwe behuizing tegenover het Erasmus MC.

Dit jaar staat het Familiehuis als goed doel centraal bij de DSW Bruggenloop Rotterdam en kunnen deelnemers gadgets kopen waarmee een bijdrage kan worden geleverd aan de realisatie van het nieuwe Familiehuis Daniel den Hoed. Dit nieuwe huis wordt geheel gerealiseerd dankzij giften en eigen vermogen van de stichting.  Vanaf eind 2020 gaat het Familiehuis “de brug over” en opent het de deuren tegenover het Erasmus MC. Jaarlijks zal daar aan duizenden kankerpatiënten en hun familieleden een “tweede thuis” geboden worden.

Wil je meelopen voor het Familiehuis? Klik dan op www.bruggenloop.nl

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.