Strict opnieuw in Top 3 Nederlandse talentontwikkeling

Strict heeft de tweede plek bemachtigd in het Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling. Het bedrijf uit Vianen, dat klanten helpt een leidende positie te verwerven door toepassing van digitale innovatie, mocht deze erkenning afgelopen week in ontvangst nemen in de Jaarbeurs te Utrecht.

Het Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling is verricht door onderzoeksbureau SatisAction, dat  gespecialiseerd is in onderzoek naar talentontwikkeling. Met deze onderscheiding beschikt Strict over het keurmerk Talentontwikkeling. Dit Keurmerk laat werkgevers zien hoe zij scoren op talentontwikkeling en biedt potentiële werknemers inzicht in de vraag 'Waar groei jij het snelst?'

Strict investeert al jaren in het ontwikkelen van bestaande consultants en high potential HBO/WO’ers, door diverse interne programma’s en de Strict Academy. Hierdoor worden vaardigheden en kennis structureel ontwikkeld en afgestemd op de laatste technologische- en bedrijfskundige trends in de markt. “We zijn dan ook zeer trots op deze bekroning van onze ontwikkelprogramma’s en academy” vertellen Wouter Borremans, directeur Strict Consulting en Paul van de Looij, directeur Strict Academy.

Ook in voorgaande jaren stond Strict structureel in de Top 10 van carrièrehelden en beste ICT-werkgevers op basis van diverse onderzoeken in opdracht van NRC en Computable.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.