Afwisselend programma tijdens BTG Business Event

Op 30 oktober organiseert BTG het Business Event – Enterprise Connectivity. Dit thema zal vanuit verschillende invalshoeken en door verschillende sprekers worden belicht.

Het event kent een afwisselend programma, met diverse gastsprekers waaronder Dave Stegink  van Fietsonline.com en Petra Smeet, CIO bij de Nederlandse Gasunie.

Tijdens het fireplace interview wordt Sanne Smit, finalist voor de BTG Young Professional Award en awardwinnaars Ruben Delil en Tom van Kooten, het hemd van het lijf gevraagd.

Masterclasses

Verder kunnen de bezoekers kiezen om een van de masterclasses te bezoeken. Marc Nulens (CommScope) en Hans Leijting (Nokia) vertellen tijdens deze masterclass meer over 5G en de behoefte aan goede Indoordekking. Joost de Kluijver van Closing the loop neemt bezoekers mee in de wereld van circulaire economie en een workshop ‘urban mining’. Soti en CloudSeven geven een masterclass over managing the connected world.

Blacklisting, paneldiscussie en connectivity

Aansluitend zal Marjanne Louwsma van PortingXS een presentatie houden over blacklisting en er is een paneldiscussie over hergebruik Openbare Verlichtingsinfrastructuur voor Telecomdiensten in de Smart City onder leiding van Hans Houwens van Connected Worlds. Oscar Koeroo van KPN zal de bezoekers meer vertellen over cyber security en verschillen in connectivity. De uitsmijter van deze dag is Joseph Oubelkas met zijn aangrijpende verhaal over zijn onterechte gevangenschap in een Marokkaanse gevangenis. Tijdens de netwerkborrel kan worden nagepraat over alle indrukken en informatie.

Ook interesse om op 30 oktober naar het BTG Business Event te komen? Meld je dan nu hier aan!

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.