‘Samen de problematiek rond Smart Cities aanpakken’

‘De tijd is rijp om samen met bedrijven én overheden de problematiek rond smart cities aan te pakken.’ Dat stelt Kari Eik, een van de topsprekers op het Business Event – Enterprise Connectivity dinsdag 30 oktober in Rotterdam.  De Noorse Eik is  initiatiefnemer van het USC (United Smart Cities) -programma en de co-voorzitter van U4SSC, United voor Smart Sustainable Cities, een wereldwijd geïntegreerd VN-initiatief voor stedelijke ontwikkeling en slimme steden.

Het event kent verder  een afwisselend programma, met diverse gastsprekers waaronder Dave Stegink  van Fietsonline.com en Petra Smeets, CIO bij de Nederlandse Gasunie.

Tijdens het fireplace interview wordt Sanne Smit, finalist voor de BTG Young Professional Award en awardwinnaars Ruben Delil en Tom van Kooten, het hemd van het lijf gevraagd.

Masterclasses

Verder zijn er diverse masterclasses. Jan Honig van Commscope vertelt tijdens zijn masterclass meer over wireless mobility en networks rond 5G. Joost de Kluijver van Closing the loop neemt bezoekers mee in de wereld van circulaire economie en een workshop ‘urban mining’. Soti en CloudSeven geven een masterclass over managing the connected world.

Paneldiscussie over blacklisting

Aansluitend zal Marianne Louwsma van PortingXS een presentatie houden over blacklisting en er is een paneldiscussie over hergebruik Openbare Verlichtingsinfrastructuur voor Telecomdiensten in de Smart City onder leiding van Hans Houwens van Connected Worlds. Oscar Koeroo van KPN zal de bezoekers meer vertellen over cybersecurity en verschillen in connectivity. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Ook interesse om op 30 oktober naar het BTG Business Event te komen? Meld je dan nu hier aan!

 

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.