Petra Claessen benoemd tot Algemeen directeur/Bestuurder TGG

Petra Claessen, Managing Director en New Business van BTG, is benoemd tot Algemeen directeur/Bestuurder van dochteronderneming TGG (Telegrootgebruik). TGG is de serviceorganisatie van de Nederlandse branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG).

De dienstverlening van TGG blijft met de benoeming van een nieuwe algemeen directeur van de organisatie onveranderd. TGG-klanten kunnen zowel bij Eric Reij als Petra Claessen met vragen terecht. “Alles zal conform afspraak worden gecontinueerd. Zoals altijd staan wij de klanten van TGG en de BTG-leden bij met raad en daad”, aldus Petra Claessen. “Met het oog op de strategische thema’s voor 2019 kunnen we, door de synergie tussen BTG en TGG, de ontwikkeling van producten en diensten nog beter laten aansluiten op de wensen van de leden”.

Aernout van der Bend en Harry Vermeulen zijn per direct aangewezen als lid van de tijdelijke commissie van Advies/Toezichthouder van de aandeelhouder. Ook fungeren zij als toetsing- en adviesorgaan voor de algemeen directeur/bestuurder van TGG. Op deze manier worden de belangen van TGG voor BTG-leden en klanten van TGG gewaarborgd.

Exclusieve voordelen

TGG levert exclusief voor leden van BTG diensten rondom de inkoop van telecommunicatieproducten en -diensten. Zo hebben zij een inkoopvoordeel bij bijvoorbeeld Telecom-operators, omdat TGG grootschalig kan inkopen. Ook handelt TGG de administratieve verwerking van complexe facturering af, bijvoorbeeld voor bedrijven die meerdere vestigingen hebben en bieden ze diensten op gebied van expense management. Kijk voor meer informatie op www.telegrootgebruik.nl

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.