Cebit stopt

Meestal worden aankondigingen rondom de Cebit door de organiserende Hannover Messe groots gepresenteerd, maar dit keer was het zoeken naar een naald in een hooiberg om te achterhalen dat de editie voor 2019 is geschrapt. Dat betekent het einde van deze roemruchte ict-beurs.

Maar de Messe heeft toch echt bekendgemaakt dat er in 2019 geen Cebit komt. Eerder was nog sprake van een Cebit van 24-28 juni 2019. Nu maakt de beursorganisatie bekend dat de Cebit opgaat in de Hannover Messe, een van de grootste industriebeurzen ter wereld, van 1-5 april 2019.

Tientallen jaren was de Cebit hét toonaangevende Europese event voor de it-industrie. In haar hoogtijdagen rond de eeuwwisseling trokken er 850.000 bezoekers naar Hannover om op 450.000 m2 standruimte de laatste ict-innovaties te zien. De laatste Cebit was van 11 tot 15 juni 2018 en trok toen nog 110.000 bezoekers.

Inmiddels is Cebit ingehaald door meer specifieke beurzen als Mobile World Congress (Barcelona) en de meer op consumenten gerichte IFA (Berlijn)

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.