Boeiende sprekers op Nieuwjaarsbijeenkomst BTG

Generaal (bd.) Dick Berlijn, voormalig commandant der strijdkrachten is de keynote tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van BTG op woensdag 23 januari in sociëteit de Witte in Den Haag. Thema van de middag is ‘5G en de impact op smart & sustainable cities’.

Aanmelden kan hier

Tijdens de middag, die wordt geopend door BTG-voorzitter Eric Reij en Saskia Bruines (Wethouder Gemeente Den Haag),  staan naast de keynote van Dick Berlijn een presentatie van Søren Abildgaard (CEO T-Mobile) over 5G en de impact op smart cities centraal. Over hetzelfde onderwerp praat ook Marijn Fraanje, CIO van de gemeente Den Haag. En er is een fireside met onder meer Martijn Vroom, Krimpen a/d IJssel), Henk Kool (Economic Board The Hague), Kari Eik (United Smart Cities) en Petra Claessen (BTG/TGG). Gastheer en –vrouw van de middag zijn Danny Frietman en Lieke Lamb.

Dick Berlijn was van 2004 tot 2008 Commandant der Strijdkrachten en legde zich vervolgens onder meer toe op Cyber security. ‘Cyber security, the big picture’, is dan ook het thema van zijn keynote. Echte oorlogen worden allang niet meer alleen gevoerd met mitrailleurs, kernwapens en tanks.  We zijn niet letterlijk in oorlog, land tegen land. “Maar dat betekent niet dat cybercrime niet heel veel schade aanricht. En dat betekent ook niet dat er geen landen zijn die andere landen aanvallen. Er zijn staten die heimelijke acties uitvoeren die het functioneren van andere landen ondermijnen. En dat zorgt voor heel veel problemen.”


BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.