Award Koning&Hartman voor ziekenhuisproject

Alcatel-Lucent Enterprise Nederland heeft Koning & Hartman onderscheiden met de award voor "Best Communication Project Netherlands".

Koning & Hartman heeft de "Best Communication Project Netherlands" award mogen ontvangen tijdens de Benelux Partner Award Show van Alcatel-Lucent Enterprise (ALE). De ALE Award 2018 is een prijs voor het sluiten van de beste deal. Het betreft een communicatieproject voor een van de gerenommeerde ziekenhuizen van Nederland. Koning & Hartman heeft onder meer een Alcatel communicatie oplossing geleverd en voorziet het ziekenhuis van de nodige technische ondersteuning.

 

Koning & Hartman is al jaren lang certified partner van Alcatel-Lucent Enterprise op het gebied van netwerk- en communicatieoplossingen. Oswald Coene, CEO van Koning & Hartman: "Wij zijn trots op deze award. Dankzij onze expertise en nauwe samenwerking met partners als Alcatel-Lucent Enterprise helpen wij talloze klanten om beter te kunnen communiceren."

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.