KPN stopt met merken Telfort, XS4ALL en Yes Telecom

KPN stopt met het aanbieden van abonnementen onder de telecommerken Telfort, XS4All en Yes Telecom. Op termijn zullen klanten hiervan onder het merk KPN vallen. Dat heeft de provider op donderdag bekendgemaakt.

De merkwijziging wordt in de loop van 2019 en 2020 uitgevoerd en moet de concurrentiepositie van KPN op de Nederlandse markt sterker maken. KPN laat klanten van XS4All, Telfort en Yes Telecom weten dat er voor hen niets gaat veranderen. Hieruit blijkt dat de huidige abonnementsvormen vooralsnog gelijk blijven. Wel krijgen klanten van deze bedrijven in de komende periode extra voordelen.

KPN zal optreden als één partij. Een woordvoerder van het bedrijf wil niet bevestigen dat de merken definitief verdwijnen. “We kijken nog naar het hoe en wat.” Ook kan de woordvoerder nog niet vertellen wanneer de verandering per provider zal worden doorgevoerd. “We gaan per merk kijken hoe we dat precies gaan aanpakken.” Laat de provider weten.

Telfort, XS4ALL en Yes Telecom zijn alle drie dochterondernemingen van KPN, die gebruik maken van het netwerk van KPN.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.