Vodafone introduceert Vodafone Business

Vodafone Business is de nieuwe naam die Vodafone wereldwijd gebruikt om te communiceren over al haar activiteiten op de zakelijke markt. Hiermee pakt het bedrijf duidelijker en doeltreffender haar rol als partner voor het bedrijfsleven.

Zakelijke klanten hebben grote uitdagingen op het gebied van digitale transformatie, data-gedreven ondernemen en slimmer, mobieler werken. Vodafone Business is de geschikte partner om met haar gerichte service en expertise juist deze uitdagingen van het bedrijfsleven aan te pakken.

"Met Vodafone Business als verzamelnaam kunnen wij krachtiger communiceren over onze producten en diensten, zoals slim werken, Internet of Things (IoT), service en entertainment. We ondersteunen klanten om het beste uit hun business te halen, door onze kennis, expertise en oplossingen beschikbaar te stellen. Wereldwijd voert Vodafone vanaf nu deze naam, dat vergroot onze zichtbaarheid en herkenbaarheid", aldus John van Vianen, directeur zakelijke markt bij VodafoneZiggo

Vodafone Nederland

Vodafone Nederland is het tweede mobiele telecommunicatiebedrijf in Nederland op basis van omzet en winstgevendheid. Het heeft bijna 5 miljoen klanten per 30 september 2018. De kantoren zijn onder andere gevestigd in Utrecht, Amsterdam, Eindhoven en Maastricht. Vodafone Nederland maakt deel uit van VodafoneZiggo, een 50/50 joint venture van Vodafone Group en Liberty Global. Vodafone Group is in omzet een van 's werelds grootste mobiele telecommunicatiebedrijven, met 534,5 miljoen mobiele klanten en 19,9 miljoen vaste-breedbandklanten per 30 juni 2018. Vodafone heeft mobiele netwerken in 25 landen, werkt wereldwijd samen met 46 mobiele netwerken en is actief als aanbieder van vast breedband in 18 landen. Voor meer informatie, ga naar www.vodafoneziggo.nl

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.