BTG organiseert geslaagde themamiddag bij TNO over de komst van 5G

Aan de vooravond van MWC in Barcelona organiseerde BTG bij TNO in Den Haag een zeer leerzame themabijeenkomst over 5G, de stand van zaken en businesscases.

Lees hier het volledige verslag van deze middag

Het werd een middag vol zeer boeiende presentaties, die duidelijk de stand van zaken aangaf rond 5G. Boeiend vooral de variatie aan sprekers en onderwerpen. Van TNO en Autoriteit, Consument en Markt (ACM), die meer ingingen op de ontwikkelingen en de gevolgen van de komst van 5G. Het ging daarbij ook met name om de verdienmodellen. Sprekers van 5Groningen en Philips Healthcare gingen in op concrete business cases. Vervolgens was er een discussie met alle sprekers samen en BTG-voorzitter Eric Reij. De middag werd begeleid door dagvoorzitter Eildert van Dijken van Strict. Na afloop was er een borrel, waarin nog uitgebreid werd nagepraat over de veranderingen die 5G gaat meebrengen.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.