StartReady met nieuwe directie klaar om positie als Microsoft UC-specialist te verstevigen

Erik Post en Constantijn Jansen vormen per april 2019 de nieuwe directie van StartReady. Een jaar na de overname door KPN maken Lucas Wensing en Rob Schut ruimte voor twee nieuwe maar vertrouwde gezichten. Erik Post is vanaf de oprichting bij StartReady actief en zal als Chief Operations & Technology Officer aan de slag gaan. Constantijn Jansen is nu Sales Director en gaat de positie van Chief Commerce & Organisation Officer vervullen. Gezamenlijk bepalen ze de koers voor de komende jaren en geven ze vorm aan de groei van StartReady.


Erik gaat er vanuit de vestiging in Groningen voor zorgen dat StartReady blijft innoveren en dat het dé specialist op het gebied van Microsoft Universal Communications blijft. Hij maakt van de eerste dag onderdeel uit van het technische team, en heeft daardoor ruim 11 jaar ervaring binnen StartReady. Daarvoor was hij in de IT-sector actief bij Centric, Atos en Pecoma (tegenwoordig ilionx). “Als StartReady onderscheiden we ons met beheerde totaaloplossingen rondom Microsoft UC-voice. We hebben onze klanten in het verleden geholpen met de overstap van Office Communicator naar Lync en van Lync naar Skype for Business, zo helpen we klanten nu met de transitie naar Microsoft Teams en hun telefonie.”


Onverminderde groei
Constantijn zal erop toezien dat StartReady onverminderd blijft groeien door een nauwe aansluiting bij de markt te houden en door klantrelaties te verstevigen. “We blijven investeren in kennis en ontwikkeling van bestaande én nieuwe medewerkers om onze groeiambities waar te kunnen maken,” aldus Constantijn. Hij brengt ruim 20 jaar ervaring mee bij corporate telecomorganisaties zoals BT, Telia International Carrier en AT&T/Lucent Technologies. Hij is daarmee de aangewezen persoon om de samenwerking met KPN te intensiveren en het unieke Microsoft Universal Communications portfolio te optimaliseren.

Adviserende rol
De huidige directie neemt nu operationeel afstand, maar blijft wel in een adviserende rol betrokken. “Na de overname van StartReady hebben we ons volledig ingezet om de samenwerking met KPN zo effectief mogelijk te laten zijn,” leggen Lucas en Rob uit. “Zowel voor klanten als collega’s is het van belang geweest om deze verandering met de grootst mogelijke aandacht te begeleiden. Nu we een jaar verder zijn, willen we de verdere groei in handen laten van een nieuw team. Constantijn en Erik kennen de organisatie, de klanten én KPN goed en de richting voor de organisatie is duidelijk. Dit alles maakt dat zij de juiste mensen op de juiste plaats zijn om het KPN UC Competence Center verder te laten groeien. Na een ruime periode van overdracht, is het nu tijd dat wij een stap terug doen.”

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.