Oracle Nederland en Tech Data openen cloud-democenter

Oracle Nederland en partnerbedrijf Tech Data openen een test- en kenniscentrum voor cloudapplicaties. Dit Cloud Center of Excellence (CCoE) komt in de vestiging van Tech Data in Bodegraven.

Het cloudcentrum wordt een plek waar Oracle-klanten samen met specialisten kunnen brainstormen, ontwerpen, nieuwe toepassingen uitvinden, proberen en verfijnen, meldt Oracle Nederland in een uitnodiging voor de officiële opening op 14 mei. Geïnteresseerden kunnen zich nog inschrijven.

Volgens Oracle is dit de enige plek in Nederland waar Oracle-technologie getest kan worden. Het bedrijf ziet veel bedrijven en organisaties de overstap maken naar een cloudgebaseerde ict- en applicatie-omgeving. Door kennis en ervaring op één plek samen te brengen hoopt Oracle samen met Tech Data klanten beter te kunnen ondersteunen in hun transitie naar de cloud. ‘Iedereen is welkom om samen met ons en Tech Data de cloud te ontdekken en samen de toekomst van cloudtechnologie en verdere innovaties vorm te geven’, aldus de ict-leverancier die zich steeds meer transformeert van database-leverancier naar aanbieder van clouddiensten..

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.