Collegedag op Nyenrode: Digitale Identiteit

Na de succesvolle editie in 2018 krijgen ICT professionals op woensdag 12 juni wederom de unieke kans om op Nyenrode hun kennis op het gebied van Strategie, Marketing, Compliance en Sales bij te werken!  In iets meer dan een halve dag worden ‘de studenten’ weer helemaal bijgespijkerd door professionele docenten. Er is een netwerklunch en borrel en genoeg korte pauzes om te netwerken.

BTG Leden met korting naar ICT College Nyenrode 12 juni

Het centrale thema van 2019 is Digitiale Identiteit. In een viertal Colleges wordt vanuit verschillende optieken belicht hoe je om moet gaan met je eigen identiteit en die van anderen.
In het eerste College zullen de studenten op deze dag een update krijgen van Nyenrode docent dr.ir. Wolter Lemsta op het gebied van Digitale Transformatie en de consequenties voor de samenleving.
Daarna is het de beurt aan de bekende TV-producent Han Peekel , die z’n toehoorders laat zien en geloven hoe belangrijk je eigen merk is.
In het college dat eID Expert Esther Makaay vervolgens geeft leren de studenten alles over eID, was is het, wat moet je er zelf mee en hoe gaat je organisatie daar goed mee om.
Tenslotte schudt de salesggoeroe TP Spaapen de mensen nog eens goed wakker met mooie eye-opener en vooral de motivatie om in te zien dat sales eigenlijk heel leuk kan zijn.
De dag staat net zoals vorig jaar onder de professionele en muzikale begeleiding van docent, muzikant en motovator dr. ir. Ralph Rousseau.

Aan het einde van de middag zal de voorzitter van de BTG Eric Reij een beschouwing geven van de plannen en strategie van de BTG ten aanzien van educatie algemeen en specifiek de banden met Nyenrode
Leden van de BTG krijgen voor €199 ( ipv €249 ) ex btw toegang ovv de code “gastbtg’
Inschrijven kan hier

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.