CM.com mobiele technologiepartner Dutch Grand Prix

Communicatie- en betaalplatform CM.com wordt hoofdsponsor van de Heineken Dutch Grand Prix, de Formule 1-race die na vijfendertig jaar terugkeert naar Nederland. CM.com gaat exclusief de ticketverkoop en ook de betalingen gedurende het event afhandelen.

Daarnaast zal BTG-lid CM.com als mobiele technologiepartner zijn platform inzetten om de fan-ervaring te optimaliseren via social media kanalen.

De samenwerking houdt in dat fans hun tickets via hun mobiele telefoon bestellen en ontvangen, waardoor het printen van tickets niet meer nodig is. Daarnaast kunnen ze relevante berichtgeving over de race ontvangen in de aanloop naar, tijdens en na afloop van het evenement. Bovendien kunnen ze op locatie consumpties en andere artikelen via hun mobiele telefoon bestellen en afrekenen.

CM.com-platform
Het CM.com-platform verbindt merken met mobiele telefoons. Het bedrijf biedt een combinatie van messagingkanalen, ticketing, en innovatieve betaaloplossingen. CM.coms communicatieplatform is te gebruiken via api en web-app. Klanten zijn Hema, Ikea, Domino’s en PostNL. Het hoofdkantoor staat in Breda.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.