Drone-demo op BTG Business Event

Hoe kun je sneller en effectiever reageren op een calamiteit. Communicatie en de slimme inzet van IoT en UC zijn daarbij essentieel. Dat laat de demo met drone van Alcatel Lucent Enterprise zien tijdens het BTG Business Event 6 juni in Noordwijk. Hierbij wordt een calamiteit live nagebootst.

Klik hier voor aanmelden en meer info

De presentatie is in handen van Moussa Zaghdoud General Manager, Cloud Communication Business Division bij Alcatel-Lucent Enterprise.
De demo van Zaghoud is maar een van de vele hoogtepunten tijdens het Event, waarin Digitalisering en 5G centraal staan. Onder leiding van dagvoorzitters Frits Huffnagel en Tom van Kooten spreken onder meer Focco Vijselaar (DG Bedrijfsleven en Innovatie, Ministerie van EZK), Graeme Muller, (CEO NZTech uit Nieuw-Zeeland) over digital nations en burgemeester Franc Weerwind van de gemeente Almere over smart cities. In het avondprogramma schuift onder meer Robert Doornbos aan, oud coureur in de Formule 1. Ander hoogtepunt van de dag en avond is de verkiezing van de ICT/Telecom manager van het jaar.

Klik hier voor aanmelden en meer info

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.