Bizi! wint ICT Talents Awards

Na drie voorrondes en een halve finale is BiZi! tijdens het finale event gedurende de Dutch Technology week winnaar geworden van de ICT Talents Awards, georganiseerd door Fontys Hogeschool ICT. De winnaars kregen afgelopen vrijdag naast de Award een waardecheque van 2.000 euro per persoon om het talent of het product verder te kunnen ontwikkelen.

De deelnemers aan de ICTalent Awards moesten tijdens de finale in De Effenaar het publiek overtuigen van de kracht van hun product. Zo konden zij zoveel mogelijk stemmen verzamelen. De drie deelnemers met de meeste stemmen stonden lijnrecht tegenover elkaar in de "last battle" voor een deskundige jury. Er deden tientallen inzendingen mee, van datamodule op fiets tot digitale assistent voor mensen met een beperking. Acht projecten haalden het tot in de finale.
Bizi! ging met de ICTalent Award naar huis en ontving een waardecheque van 2.000 euro per persoon om het talent of het product verder te kunnen ontwikkelen. Daarnaast is er ook de “Audience Award 2019" voor Sparky en de "Exposure Award 2019" voor Ability.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.