CHG-MERIDIAN en BTG gaan succesvolle samenwerking tegemoet

CHG-MERIDIAN is verheugd onlangs lid te zijn geworden van de Branchevereniging Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG). Gelijktijdig is CHG-MERIDIAN partner van de TGG geworden. Gezamenlijk zijn partijen voornemens een breder palet aan diensten aan de leden van de BTG aan te bieden.

CHG-MERIDIAN Nederland is onderdeel van één van de meest toonaangevende onafhankelijke aanbieders van lifecycle management diensten op het gebied van technologische, industriële en zorg gerelateerde apparatuur. Met zo'n 1.000 medewerkers in 26 landen biedt CHG-MERIDIAN haar klanten uitgebreide uniforme ondersteuning. Dit begint bij het geven van advies, het aanbieden van financiële en operationele diensten tot en met het verwijderen van data en de remarketing van gebruikte apparatuur via haar twee Technology & Service Centers in Duitsland en Noorwegen.
Door de jaren heen heeft CHG-MERIDIAN specifieke expertise opgebouwd in het domein van mobiele apparatuur. Daardoor is zij in staat advies en de bijbehorende diensten te verlenen voor het inrichten van efficiënte financiële en operationele processen om die onderdelen van de lifecycle, die niet tot de core-business van de klant behoren, uit handen te nemen. De toegevoegde waarde ligt in de combinatie van de expertise met de operationele en financiële propositie wat hen tot een perfecte partner maakt.
Paul-Robbert Viskil, directeur van CHG-MERIDIAN Nederland: “De kennis en ervaring van CHG-MERIDIAN sluit naadloos aan op de kernactiviteiten van de TGG. Door dit te combineren wordt de dienstverlening vanuit de TGG verder gecompleteerd. Input van de leden van de BTG is van groot belang bij het verder ontwikkelen van de juiste dienstverlening. Mede daarom ontmoeten wij graag zoveel mogelijk leden op het BTG Business Event op 6 juni aanstaande. Wij kijken er nu al naar uit om kennis te maken.”

Meer informatie over CHG-MERIDIAN vindt u op www.chg-meridian.nl.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.