Voorzitter BTG Expertgroep spreker op Critical Communications World 2019

Antoine van der Sijs was een van de sprekers op Critical Communications World 2019, die afgelopen week in Kuala Lumpur in Maleisië is gehouden. Daar heeft hij gesproken over de toekomst van missie kritische communicatie en heeft hij een uniek concept gepresenteerd gebaseerd op het Mobile Virtual Network Enabler model (MVNE).

Van der Sijs is verbonden aan Strict en is tevens voorzitter van de BTG expertgroep Kritische Mobiele Breedband Gebruikers (KMBG)l. CCW 2019 werd georganiseerd door TCCA, de wereldwijde belangenorganisatie voor de ontwikkeling en promotie van gestandaardiseerde cricital Communications oplossingen voor zakelijke gebruikers. Het event telde een aantal sessies en een beursvloer met zo’n 70 aanbieders. De volgende editie is eind juni 2020 in Madrid.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.