BTG/TGG en Gemba gaan partnership aan rondom IoT

Gemba is een partnership met BTG aangegaan om samen IoT oplossingen naar een nog hoger niveau te tillen. Gemba’s idee om snel een proof of concept met de nieuw ontwikkelde Anysens sensor te kunnen maken, zorgde ervoor dat Gemba als nieuwe partner van BTG werd gevraagd.

Snel maatwerk met de Anysens sensor
Voor nieuwe klanten met interesse in IoT oplossingen maakt Gemba regelmatig proof of concepts. Klanten zien namelijk graag bewijs van het feit dat een sensor daadwerkelijk data naar een dashboard of andere applicatie kan sturen. Het maken van zo’n proof of concept kost echter altijd veel tijd en energie.

Gemba’s aanbod voor BTG leden
Voor de dochteronderneming van BTG, Telegrootgebruik (TGG), heeft Gemba een speciale Internet of Things starterkit opgezet waarmee leden van BTG op een laagdrempelige manier de voordelen van de Anysens sensor uit kunnen proberen. Deze starterskit bestaat uit verschillende pakketten waar uit gekozen kan worden.

Lees er meer over op onze website

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.