Namens het bestuur, directie en team BTG en TGG wensen wij u prettige vakantie!

Wij kijken met trots terug op de eerste helft van 2019. We hebben, samen met ons team en onze leden, grote stappen gezet met als hoogtepunt het BTG event op 6 juni ‘Digitalisering en 5G’.
Ook in de tweede helft van dit jaar staat er weer een groot aantal activiteiten gepland, waaronder het BTG Business Event ‘Enterprise Connectivity’ op 30 oktober bij KPN in Rotterdam!
De BTG nieuwsbrief verschijnt half augustus weer. Een mooie zomer gewenst namens ons allen!

We hebben met onze vereniging een prachtig eerste half jaar achter de rug; inhoudelijk goede bijeenkomsten georganiseerd, met als hoogtepunt het drukbezochte BTG Business Event ‘Digitalisering en 5G’ op 6 juni jl. (klik hier voor de aftermovie, hier voor de foto's) met inspirerende speeches van onder meer Focco Vijselaar (DG Bedrijfsleven en Innovatie, Ministerie van EZK), Franc Weerwind (burgemeester gemeente Almere), Graeme Muller (NZTech) en tijdens het diner oud Formule-1 coureur Robert Doornbos. Rode draad door de dag was de verkiezing voor de BTG Award van ICT/Telecom manager en Young ICT/Telecom Professional van het Jaar.

Ook binnen TGG is tijdens dit eerste half jaar veel werk verzet. We zijn bezig met een andere marktbenadering en een platform dat ook ruimte biedt aan leden en klanten om onderling zaken te kunnen doen. Tevens is TGG bezig met een uitbreiding van het portfolio op verzoek van onze leden en klanten. De integratie tussen BTG en TGG wordt steeds groter/breder en wij zullen dit na de zomervakantie continueren.

Nadat we hebben genoten van de zomerperiode hopen we u in het najaar weer te kunnen boeien met onze bijeenkomsten, onder anderen het BTG Business Event ‘Enterprise Connectivity’ op 30 oktober bij KPN in Rotterdam met interessante sprekers vanuit de directies van KPN en EZK.

Vanaf half augustus treft u onze nieuwsbrief weer aan in uw mailbox.

Wij wensen u een mooie zomer.

Namens bestuur, directie en het team van BTG en TGG,

Eric Reij, voorzitter BTG
Petra Claessen, directeur BTG/TGG

 

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.