Cisco koopt Cloudcherry voor contactcenter-portfolio

Cisco heeft de intentie uitgesproken om Cloudcherry, leverancier van contactcenter-technologie over te nemen. De developer uit Salt Lake City (Utah) levert technologie om de klantprocessen bij contactcenters te verbeteren. Het gaat om analysesoftware, api's en een tool om het sentiment onder klanten te peilen.

Cloudcherry past in zijn software artificial intelligentie en machine learning toe. De oplossingen zijn zowel in de cloud als lokaal te gebruiken. Volgens het bedrijf kunnen contactcenterbedrijven met de software de zogeheten klantcontactreis beter (lees persoonlijker) in kaart brengen.

Het team van Cloudcherry wordt opgenomen in Cisco’s Contact Center Solutions-divisie. De overname wordt naar verwachting begin 2020 afgerond.
Recent kondigde Cisco ook al de acquisities aan van Voicea (samenwerkingssoftware) en Acacia (dataverwerkingssoftware).

Waarom CloudCherry?
Vasili Triant, Vice President and General Manager Cisco Contact Center: “De afgelopen 20 jaar hebben we wereldwijd toonaangevende contactcentertechnologie geleverd via een uitgebreid partnernetwerk. Met meer dan 3 miljoen agenten in meer dan 30.000 verschillende ondernemingen, zijn wij marktleider op het gebied van contactcentra - nummer één in Noord-Amerika en nummer twee wereldwijd.

Met CloudCherry breiden we ons contactcenterportfolio uit met geavanceerde analyses, uitgebreide customer journey mapping en geavanceerde enquête-mogelijkheden die al onze klanten kunnen gebruiken - of ze nu Webex Contact Center in de cloud gebruiken, of onze gehoste en on-premises oplossingen . En met meer dan 17 geïntegreerde feedbackkanalen, kan CloudCherry ons helpen de agent- en werknemerservaring ook beter te begrijpen en te verrijken!
CloudCherry's voorspellende analyse en reisgerichte oplossing helpt bedrijven de correlaties te begrijpen tussen verschillende factoren die de klantervaring beïnvloeden. Voorspellende analyses helpen agenten in realtime reiswijzigingen aan te brengen, zoals up- en cross-selling en het mogelijk maken van kortingen of kortingsbonnen om te voldoen aan de behoeften van de klant tijdens de interactie, om de resolutie van het eerste contact en klantgeluk te verbeteren.

Bovendien is het open API-platform van CloudCherry een aanvulling op onze open en flexibele cloudarchitectuurbenadering, door te vereenvoudigen hoe klantgegevens worden opgenomen uit registratiesystemen, transactiegegevens en andere gegevensbronnen - allemaal in realtime. Dit stelt onze klanten in staat om hun investeringen in bedrijfstechnologie volledig te benutten, terwijl contactcentermedewerkers de feedbacklus kunnen sluiten en de loyaliteit en tevredenheid van klanten kunnen verbeteren.”

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.