Smart City centraal op symposium Krimpen aan den IJssel

Smart City staat centraal tijdens het symposium dat de gemeente Krimpen aan den IJssel op zaterdag 28 september organiseert, in samenwerking met BTG. Jan Peter Balkenende, voorzitter Dutch Sustainable Growth Coalition sluit het Krimpens Symposium af.

Onder de sprekers verder Ms Kari Eik , Secretaris-Generaal OiER, over de “Toekomst van het United Smart City Program Nederland”, Willem Offerhaus, Executive VP Executive Relations & Strategic Projects, KPN over het Belang van  Publiek Private samenwerking, Epko van Nisselrooij, Business development manager, Axis Communications over best practices  rondom  Smart Cities en Martijn Vroom, Burgemeester Krimpen aan den IJssel over de  aanpak van het  United Smart City Program in  Krimpen aan den IJssel.

Graag nodigt de gemeente Krimpen aan den IJssel u uit voor het Krimpens Symposium op zaterdag 28 september. Het symposium organiseren we in samenwerking met de Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) en staat in het teken van het Smart City Programma. Krimpen aan den IJssel was de eerste Nederlandse gemeente die hier vorig jaar aan mee ging doen.

Hoe pakt ú de uitdagingen van onze technologische samenleving aan? Boeiende lezingen en interactieve momenten geven het antwoord. Denk én praat mee over hoe Smart Cities kunnen bijdragen aan het behalen van de 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. En hoe het zit met de Substainable Development Goals in uw organisatie? Jan Peter Balkenende, voorzitter Dutch Sustainable Growth Coalition sluit het Krimpens Symposium af.

Aanmelden kan hier

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.