Nieuwe BTG-partner Axis stelt zich voor

Axis is opgericht in 1984 en ontwikkelt technologie die de wereld veiliger en slimmer maakt. BTG is blij Axis als nieuwe partner te kunnen verwelkomen. Wat Axis bijzonder maakt en hoe ze voor uw organisatie van toegevoegde waarde kunnen zijn, leest u hier.

 

Axis Communications maakt een slimmere en veiligere wereld mogelijk, door netwerkoplossingen te ontwikkelen die inzicht bieden in het verbeteren van de veiligheid en nieuwe manieren van zakendoen. Als marktleider in netwerkvideo biedt Axis producten en diensten voor videobewaking en beeldanalyse, toegangscontrole en audiosystemen. Axis heeft ruim 3.200 toegewijde werknemers in meer dan 50 landen en werkt samen met een wereldwijd netwerk van partners om klantspecifieke oplossingen te leveren. Axis is opgericht in 1984 en heeft zijn hoofdkantoor in Lund, Zweden.

In de verdere digitalisering van onze samenleving is het van belang dat systemen en oplossingen middels juiste connectiviteit met elkaar verbonden worden en meer en beter geïntegreerd worden, waardoor ze optimaler kunnen bijdragen in het ondersteunen van primaire processen van de eindklanten.

Axis breidt haar kennis over specifieke markten, zoals onder andere retail, transport, gezondheidszorg en ook Smart Cities verder uit en zoekt hierbij naar nieuwe verbintenissen om kennis en expertise te delen en nieuwe samenwerkingen aan te gaan.

In deze verdere digitalisering is samenwerken en het delen van kennis cruciaal. Dit is precies de reden waarom Axis recent lid is geworden van BTG. Onderwerpen als Smart Society, 5G en IoT komen steeds hoger op de agenda van eindklanten en deze staan ook centraal in het aansprekende programma van BTG en haar interessante achterban en netwerk.

 

Mijn naam is Epko van Nisselrooij en ik ben verantwoordelijk voor deze Smart City-ontwikkelingen in Midden-Europa met de nadruk op Benelux. We houden kantoor in Capelle a/d IJssel waar we een Axis Experience Center hebben ingericht en waar ik u graag kennis laat maken met innovatieve en aansprekende technologieën die de verdere digitalisering kunnen ondersteunen.

Wilt u meer over Axis weten? Klik dan hier voor informatie op onze website of hier voor onze bedrijfsvideo. En natuurlijk kunt u mij bereiken op +31 651 846 013 of epko.vannisselrooij@axis.com

Wilt u meer over Axis weten? Klik dan hier voor informatie op onze website of hier voor onze bedrijfsvideo. En natuurlijk kunt u mij bereiken op +31 651 846 013 of epko.vannisselrooij@axis.com

 

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.