The Big Run: Hardlopen voor Stichting Hulphond

Op zondag 6 oktober klinkt het startschot voor de tweede editie van The Big Run. Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit hardloopevenement van Hulphond Nederland, met of zonder hond. BTG draagt de stichting Hulphond Nederland een warm hart toe en wil dit goede werk graag ondersteunen.

Deelnemers hebben de keuze uit vier afstanden: 2, 5, 10 en 21 kilometer. De start- en finishlocatie is het opleidingscentrum van Hulphond Nederland in Herpen. Dit unieke hardloopevenement leent zich bij uitstek om met medewerkers en relaties aan deel te nemen en zo het goede doel te steunen. Hiervoor zijn een aantal businesspakketten met exclusieve privileges beschikbaar. De opbrengsten van The Big Run komen volledig ten goede aan de opleiding en inzet van hulphonden. Schrijf je nu in via www.thebigrun.nl.

Over Hulphond Nederland

Hulphond Nederland reikt mensen met een fysieke beperking of geestelijke zorgvraag de helpende hand: de inzet van hulphonden voorkomt namelijk isolement en biedt nieuw perspectief. De stichting heeft ruim dertig jaar ervaring in het opleiden van hulphonden. De hulphonden worden met respect voor het welzijn van de hond zo breed mogelijk opgeleid door deskundige trainers. Zij zijn in staat de hulphond tot wel zeventig verschillende vaardigheden aan te leren. Voor meer informatie: www.hulphond.nl.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.