Intelligent Connectivity centraal tijdens BTG Business Event

Intelligent Connectivity staat centraal tijdens het boeiende BTG Business Event op woensdag 30 oktober in het fraaie KPN hoofdkantoor in Rotterdam. Met een keur aan topsprekers, waaronder KPN-topvrouw Marieke Snoep, wethouder Barbara Kathmann van de gemeente Rotterdam, Heleen Uijt de Haag, Plaatsvervangend directeur Digitale Economie, Ministerie van EZK en vele anderen. Zoals altijd is er ook nu weer een spraakmakende en inspirerende keynote. Dit keer door niemand minder dan Thomas Rau, innovator, inspirator en visionair. De inschrijving voor deze bijzondere bijeenkomst is gestart.

Klik hier voor meer info en aanmelden

Voorafgaand aan de middag rond Intelligent Connectivity is er een speciale bijeenkomst voor Young Professionals: BTG Young Professionals ‘Impact door inspiratie’. Hier onder meer presentaties van een vertegenwoordiger van KPN Young Professional Academy, Janne Verijken (Spring Company), Rotterdamse Zakenvrouw van het jaar en Luc van Bussel, CHO Regardz en auteur van De Confetti Company.

Kijk hier voor het volledige programma van BTG Business Event – Intelligent Connectivity en aanmelden
Kijk hier voor het programma van BTG Young Professionals ‘Impact door inspiratie’ en aanmelden

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.