BTG succesvol op ’s werelds grootste Smart City Event

BTG heeft zojuist een zeer succesvolle missie aan Smart City Expo World Congress afgerond. Een afvaardiging van directie, bestuur en leden van de Expertgroep Smart Cities was afgelopen week actief in Barcelona en legde tientallen contacten met vertegenwoordigers van zowel gemeentes, overheden en bedrijfsleven. De belangstelling voor de rol die BTG speelt in het aanjagen van Smart Cities in Nederland was onverminderd groot.

“We zijn hier om te werken vanuit het Triple helix model, de samenwerking tussen overheid, ondernemingen en het onderwijs. Om de potentie voor innovatie en economische ontwikkeling in een kenniseconomie goed te benutten, moeten overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen samenwerken. Hierin speelt BTG een verbindende rol.” aldus Petra Claessen vanuit Barcelona.

Voor een sfeerimpressie nodigen we je graag uit om de aftermovie te bekijken en de eerdere berichten die we hebben geplaatst.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.