TGG/BTG brengt ontwikkelingen ICT in kaart

In opdracht van TGG/BTG is onderzoeksbureau Motivaction een onderzoek gestart naar de ontwikkelingen op het gebied van ICT binnen de Nederlandse economie. Met de resultaten wil TGG/BTG Nederlandse bedrijven en instellingen voorzien van actuele cijfers met betrekking tot investeringen in ICT-innovaties (zoals 5G, Big Data, Cloud Computing, Blockchain), personele ontwikkeling, privacy, cybersecurity en bereikbaarheid.

Het invullen van de vragenlijst duurt 6 tot 8 minuten. Voor iedere ingevulde vragenlijst doneert TGG/BTG € 7,50 aan Stichting Hulphond.

We nodigen ook u uit om deel te nemen en uw visie te delen. Heeft u reeds deelgenomen via de uitnodiging van Motivaction, dan hoeft u niet nogmaals deel te nemen. Wij benadrukken dat uw antwoorden geheel anoniem blijven. We vragen om uw e-mailadres in de vragenlijst om dubbelingen in het onderzoek te voorkomen.

U kunt de online vragenlijst invullen via onderstaande link.
https://xs.motivaction.nl/onderzoek/TGG_BTG_ConnectivityIndex/
Indien de link niet werkt, kunt u deze kopiëren en in het adresvenster van uw browser plakken.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.