Mona Keijzer en Prins Constantijn openen NL Tech Square op CES

Prins Constantijn van Oranje en staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken hebben het NL Tech Square geopend op CES 2020 in Las Vegas. 50 innovatieve Nederlandse startups presenteren hun producten aan klanten, investeerders en bedrijven op NL Tech Square, een van de grootste landenpaviljoens van het grootste technologie-evenement ter wereld. Prins Constantijn is Special Envoy van Techleap.nl.

Meer dan 180.000 bezoekers uit meer dan 155 landen bezoeken CES jaarlijks in januari. Op CES worden elk jaar de nieuwste technologieën en innovaties van de volgende generatie aan de markt getoond. Nederland presenteert zich dit jaar rond het thema 'Futureproof the world with us’. Naast Constantijn van Oranje en Mona Keijzer is ook Gerbert Kunst, consul-generaal in San Francisco, aanwezig op het evenement.

Veel belangstelling

Er is veel belangstelling voor het NL Tech Square. “Met deze delegatie tonen we weer aan dat Nederland technologie van wereldklasse heeft en ondernemers die dit graag toepassen om grote wereldwijde maatschappelijke uitdagingen aan te pakken”, zei Constantijn van Oranje. “Het doel is om hen ervaring te laten opdoen in de VS en contacten te leggen met potentiële investeerders, klanten, partners en distributeurs.”

De missie naar CES2020 is georganiseerd door het ministerie van Economische Zaken en Klimaatbeleid, het ministerie van Buitenlandse Zaken, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en Techleap.nl.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.