T-Mobile introduceert Unlimited 5G ready abonnement

T-Mobile introduceert volgende maand een 5G ready abonnement als uitbreiding op het bestaande Unlimited abonnement. Klanten hebben hiermee direct toegang tot het 5G-netwerk zodra dit beschikbaar is. Uiteraard kunnen klanten met dit abonnement bellen in Nederland en EU-landen maar het biedt ook 'extra veilig internet', meldt de operator.

T-Mobile speelt met dit nieuwe uitgebreidere abonnement naar eigen zeggen in op de wensen van klanten en de ontwikkelingen in de markt. Nieuw is de claim van ‘extra veilig internet’, zoals T-Mobile het zelf noemt. Via ingebouwde antivirussoftware wordt onveilig dataverkeer van websites en apps volgens de operator direct geblokkeerd.

Beschikbaarheid toestellen

T-Mobile verwacht in het eerste kwartaal de eerste 5G-toestellen op de Nederlandse markt te introduceren. Hiermee hebben klanten met dit abonnement toegang tot het 5G-netwerk zodra dit beschikbaar is. Directeur Consumentenmarkt Tisha van Lammeren zegt dat T-Mobile op schema ligt om als eerste in Nederland een landelijk dekkend 5G-netwerk uit te rollen. “We bieden klanten met een 5G-toestel en dit uitgebreide Unlimited abonnement de zekerheid en de primeur om als eerste toegang te krijgen tot 5G. Klanten weten nu al precies wat het allernieuwste 5G Unlimited abonnement gaat kosten en zijn klaar voor de volgende stap in telecom”, aldus Van Lammeren.

Het T-Mobile 5G ready abonnement van T-Mobile is vanaf februari beschikbaar voor 37,50 euro per maand.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.