BTG partner Nederlandse handelsmissie MWC in Barcelona

BTG is partner van de Nederlandse handelsmissie naar het Mobile World Congress, van 24 – 27 februari in Barcelona. Staatssecretaris Mona Keijzer van het ministerie van EZK opent tijdens de eerste beursdag het Holland Paviljoen, samen met de Nederlandse ambassadeur. Gisteren werd in Den Haag met alle betrokken partners de aftrap gegeven ter voorbereiding van deze handelsmissie.

 

Bekijk hier het videoverslag van deze bijeenkomst

Met meer dan 110.000 bezoekers per jaar gaat Mobile World Congress vooral over het ontmoeten van partners, het smeden van nieuwe verbindingen en het creëren van zakelijke kansen. Het Holland Paviljoen is er om het Nederlandse bedrijfsleven te helpen hun bedrijfsdoelstellingen voor Mobile World Congress te bereiken. Het Holland Paviljoen is een samenwerking met de Nederlandse overheid, Den Haag InnovationQuarter, The Hague Security Delta, BTG en andere toonaangevende Nederlandse organisaties die allemaal bijdragen aan de innovatieve ontwikkeling van een bloeiend ecosysteem binnen de communicatie-industrie. De organisatie is in handen van Enterprise Summit.
Het Holland paviljoen is te vinden in hal 6 op stand 6i41. Naast een aantal exposanten op het paviljoen is dit hét meetingpoint voor de Nederlandse ICT community, met onder meer netwerkborrels en pitches.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.