HospitalityTour2020 informeert over gastvrijheid in digitaal tijdperk

Onemeeting.com organiseert dit voorjaar de HospitalityTour2020 waarin het (zakelijke) belang van persoonlijk contact en gastvrijheid in de huidige digitale samenleving centraal staat. Hierbij is een centrale rol weggelegd voor alle secretaresses in Nederland die meer dan ooit de hospitality managers van organisaties zijn.

Digitalisering, flexibilisering en mobiliteit maken menselijk contact en verbinding schaars. Toch draait een organisatie om mensen en zullen mensen elkaar blijven opzoeken en ontmoeten. De secretaresse is daarin de hospitality manager in bedrijven, organisaties, instellingen of (semi)publieke organisaties waar menselijk contact en verbinding het verschil maken. Gastvrijheid is de lijm van iedere organisatie en de secretaresse is de spil en de 'Hartelijk Welkom Host' waar niemand omheen kan.

Inspiratiessessies

Onderdeel van de HospitalityTour2020 zijn de gratis inspiratiesessies die hospitality entrepreneur Luc van Bussel van Onemeeting.com geeft. In deze bijeenkomsten neemt Van Bussel de deelnemers mee in zijn visie op hartverwarmende gastvrijheid in een digitale samenleving. Zijn persoonlijke gastvrijheidsverhaal, anecdotes en humor zorgen voor een inspirerende middag gevuld met praktische tips en tricks.

De inspiratiesessies vinden dit voorjaar plaats in Arnhem, Zwolle, Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. Deelnemers ontvangen het Hospitality Certificaat, het boek ‘Gastgevers in Geluk’ en maken kans op een weekend London.

Informatie

Informatie, alle data en mogelijkheden voor (gratis) inschrijving staan op Onemeeting.com

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.