Brancheorganisaties lanceren Slack-kanaal voor vragen over Corona

Vragen over Corona en COVID-19? Help en steun elkaar via ons open Slack-kanaal. Nu Nederland plotseling moet overschakelen op een totaal andere manier van werken, levert dat tal van vragen, uitdagingen en problemen op. Maar als we samen de schouders er onder zetten, komen we deze periode goed door. Daarom lanceren BTG en TGG, samen met vijf andere brancheorganisaties,  dit Slack kanaal waar we als ICT/Telecom-branche elkaar kunnen helpen en steunen.

Heb je vragen over Corona of het COVID-19 virus? Maak dan gebruik van dit open kanaal op Slack. Hier kan iedereen in de tech-industrie - van cloud tot telecom, van IT tot datacenters, van gebruikers tot vendoren, van klanten tot concullega’s - terecht met vragen en problemen. Iedereen kan hier vragen stellen die door de community worden beantwoord. Zie het als een soort #durftevragen kanaal. Of #samen-staan-we-sterk(er).

Dit Slack-kanaal is een intitiatief van ISPConnect, DHPA, Dutch Data Center Association, Vereniging van Registrars en de Fiber Carrier Association. Ook BTG en TGG nemen aan dit project deel.

Klik hier om toegang te krijgen. Of zoek op Slack naar #de-digitale-wereld-helpt-elkaar-tijdens-de-crisis.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.