BTG-Partners slaan handen ineen en helpen willekeurig ziekenhuis met de inrichting van een noodhospitaal

Vanwege een dreigend tekort aan bedden en IC’s heeft BTG een aantal van haar partners bereid gevonden om noodlocaties bij ziekenhuizen in te richten. Op korte termijn zijn 50-70 bedden beschikbaar inclusief de benodigde medische apparatuur. Geïnteresseerde ziekenhuizen of veiligheidsregio’s kunnen zich melden bij de branchevereniging voor ICT/Telecom. Als voorbeeld is een hotelschip beschikbaar dat kan worden omgebouwd tot mobiel hospitaalschip.
Deze mobiele voorziening werkt optimaal samen met zowel de crisisteams, GGD’s, ziekenhuizen als het leger. De initiatiefnemers, SPIE, Alcatel-Lucent Enterprise en Promotor-Holding, hebben beademingsapparatuur beschikbaar en het noodhospitaal wordt ingericht met alle nodige voorzieningen zoals energie, internet, netwerk en draadloze communicatie.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.