BTG inventariseert knelpunten door Covid-19 in digitale infrastructuur

BTG, de Branchevereniging voor ICT/Telecom grootgebruikers heeft het initiatief genomen om tot een inventarisatie van knelpunten te komen waar zowel het Nederlandse bedrijfsleven als de overheid tegenaan lopen nu we als land massaal overschakelen op thuiswerken.

Covid-19 heeft onze wereld op z’n kop gezet. In hoog tempo zijn we als bedrijfsleven en overheid op ongekende schaal overgestapt naar thuiswerken. De Nederlandse digitale infrastructuur heeft deze disruptie tot nu toe uitstekend opgevangen. Maar er zijn natuurlijk altijd verbeteringen mogelijk.

Daarom inventariseert BTG als Branchevereniging voor ICT/Telecom de knelpunten waar IT-afdelingen, telecom-gebruikers, cloud users, gebruikers van interne of externe datacenter-diensten, afnemers van diensten van service providers en dergelijke sinds het begin van deze crisis tegenaan zijn gelopen.

Dit is een belangrijk onderzoek. De resultaten van deze inventarisatie zullen wij namelijk gebruiken om gezamenlijk de digitale infrastructuur van ons land nog beter in te richten en te organiseren.

Doe je mee? De korte enquête (3-4 minuten) vind je hier

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.