Samenwerking brancheorganisaties en overheid is nu nodig

Samenwerking tussen brancheorganisaties en overheid is juist nu hard nodig om de huidige coronacrisis te bezweren. De valt op te maken uit de eerste editie van de GovTechNL video talkshow die nu te zien en te beluisteren is. Moderator Danny Frietman van GovTechNL sprak in een levendige discussie met Jan Middendorp (VVD), Stijn Grove (DDA) en Petra Claessen (BTG).

Naast dat samenwerking tussen brancheorganisaties en overheid NU nodig is om de crisis te bezweren, werden ook andere zaken belicht. Zo is thuiswerken in het licht van de digitale identiteit de sleutel in het delen van informatie, met en tussen de overheid.

Stijn Grove van DDA vindt dat datacenters de digitale back-bone van Nederland zijn en dienen volle steun en aandacht te krijgen.

Telecomproviders en ICT dienstverleners zijn de drijvende kracht om mensen met elkaar te verbinden aldus Petra Claessen van BTG.

Prioriteit 1, 2 en 3 is uiteraard dat de gezondheid van de mens altijd centraal staat, aldus Jan Middendorp en de overige deelnemers van de GovTechNL video talkshow.

YouTube player

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.