Brancheorganisaties digitale infrastructuur lanceren website veilig thuiswerken

Een aantal brancheorganisaties van bedrijven en organisaties die aan de basis staan van de digitale economie heeft het initiatief genomen om hun kennis te delen en aanbevelingen te doen rondom thuiswerken met de website www.werkthuisveilig.nl.

Deze gigantische verschuiving in de locatie van werkplekken brengt natuurlijk uitdagingen met zich mee. De digitale infrastructuur in Nederland blijkt over het algemeen goed bestand tegen deze nieuwe ontwikkelingen. Veilig werken is een belangrijk thema. Er zijn aanwijzingen dat cybercriminelen zich ook op deze nieuwe situatie aan het richten zijn. De nieuwe site geeft informatie over wat organisaties en medewerkers moeten weten en doen om veilig thuis te werken. Doel is te voorkomen dat cybercriminelen misbruik maken van de huidige situatie.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.