Steun het project ‘Iedereen Verbonden’ voor kinderen die geen onderwijs-op-afstand kunnen volgen

Bij BTG zijn we de afgelopen 2 weken benaderd door meerdere gemeenten. Een voorbeeld is Amsterdam, dat het project ‘Iedereen Verbonden’ heeft gelanceerd om kansarme kinderen te helpen. Natuurlijk helpt BTG als Branchevereniging voor ICT/Telecom graag mee om ook deze kinderen goed onderwijs te laten volgen!

Veel scholen zijn inmiddels overgestapt op onderwijs-op-afstand. Maar daarmee komen ook schrijnende situaties aan het licht. Zoals gezinnen waar kinderen geen onderwijs-op-afstand kunnen volgen omdat er thuis geen laptop of tablet is. Of waar men geen geld heeft voor een goede internetverbinding.

Daarom vragen steeds meer gemeenten of wij kunnen helpen. Bijvoorbeeld door het doneren van laptops of routers.

Natuurlijk helpt BTG als Branchevereniging voor ICT/Telecom graag mee om ook deze kinderen goed onderwijs te laten volgen!

Daarom roepen we iedereen op om waar mogelijk te helpen met het inzamelen van 2e hands IT-apparaten als notebooks, tablets, wifi-basisstations, routers enz.

Iedere hulp is welkom. Als BTG coördineren wij deze hulp heel graag. Dus laat het mij weten als u kunt en wilt helpen. Alvast bedankt!

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.