Muziek verbindt ICT/Telecom sector in Nationale Vrijmibo

BTG is trots op de samenwerking van bedrijven die Nederland door deze crisis heen leidt. De digitale infrastructuur van Nederland is de sleutel in voorspoedig herstel. BTG en haar leden staan klaar om Nederland bij te staan.

Kijk aanstaande vrijdag naar de 2e editie van de Nationale Vrijdagmiddag Borrel met Douwe Bob. De #NationaleVrijMiBo wordt dit keer geopend door Jan Middendorp. Klik hier voor de persoonlijke uitnodiging van Douwe Bob.

#BlijfThuis #SamenSterk

 

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.