Vandaag is alles anders; herdenken doen we thuis

In 2020 staan we stil bij 75 jaar vrijheid. We leven in een tijd waarin we voelen wat beperking van vrijheid is.

Vrijheid krijgt door dit virus een hele andere lading. Vanuit BTG werken we, samen met onze partners en leden, aan een stabiele digitale infrastructuur.  Het biedt ons namelijk de mogelijkheid om stap voor stap aan een 'intelligente lock-out' te werken. Waarbij we de grote voordelen die digitalisering ons biedt, behouden en meer en meer gaan combineren met een herstel van ons sociale leven. Zodat we achteraf kunnen concluderen: het was een zware crisis, maar we zijn er sterker uitgekomen. BTG Building bridges in a digital environment.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.