BTG Solution Partners helpen!

“Als de nood aan de man komt, schakelt ict-branchevereniging BTG een tandje bij. Dan wordt de achterban geraadpleegd en de krachten gebundeld om te komen tot praktische oplossingen voor acute problemen”, schrijft journalist Rik Sanders van Computable.

Hij publiceerde een artikel over een project van BTG en haar Solution Partners om ziekenhuizen en andere (zorg)instellingen te hulp te schieten met het aanbod een compleet ingerichte noodopvang neer te zetten. Het project is uitgevoerd onder leiding van technisch dienstverlener en BTG-lid SPIE. In het artikel beschrijft de Computable-redacteur onder andere projecten bij het Erasmus Medisch Centrum en het MECC in Maastricht waar in korte tijd extra zorgcapaciteit gecreëerd moest worden.

Het artikel is hier te lezen.

 

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.